19Nov2023

Top herfstconcert door La Jeunesse en 20Something!

Afgelopen vrijdagavond 17 november 2023 was het zover. Na een lange tijd, door epidemie periode en dirigentenwissel bij La Jeunesse, werd het optreden van La Jeunesse samen met 20Something een feit. Ze hebben een prachtig mooi concert gegeven in een uitverkochte zaal in de Gildenbond in Kaatsheuvel. Veel gerepeteerd en lang naar uitgekeken en het was voor beide koren heerlijk om (samen) te zingen.

Het concert werd gepresenteerd door moeders en dochters uit beide koren. Hiermee werd de titel van het concert ‘GENERATIONS CONNECT’ en de band tussen La Jeunesse en 20Something nog eens heel zichtbaar.

Beiden koren brachten afwisselend hun nummers op eigen wijze en wat stonden ze te shinen. Gezamenlijk eindigden ze met twee mooie nummers, ONE en EARTH SONG in de tijdsgeest van toen en nu.

Vele gasten bleven na afloop nog napraten en borrelen met de koorleden in het café van de Gildenbond. Het leek wel een reünie en het voelde dan weer als vanouds. Zij kijken terug op een mooie avond die zeker voor herhaling vatbaar is.

Dank dan ook aan alle vrijwilligers en aan Ambianze Bloem & Sfeer, die de aankleding en boeketten voor deze avond heeft gesponsord. Dank dat u er was en hopelijk zien we u weer bij een volgend concert van La Jeunesse en/of 20Something!

 

 

 

Laatste Blog Posts

26Jan2024

La Jeunesse zet tijdens hun A.L.V. enkele leden in de bloemetjes!

Tijdens de Algemene Jaarvergadering van La Jeunesse in de Gildenbond werd er weer gezamenlijk terug geblikt op het vorige jaar en vooruit gekeken naar wat 2024 zal gaan brengen.

De mooie succesvolle uitvoering in november samen met 20Something werd nog eens aangehaald en ook het warme samenzijn onder de Kerstboom bij Van Gorp Uitvaartzorg werd als zeer aangenaam besproken. Het werken met een andere dirigente en de toetseniste die weer terug was van haar zwangerschapsverlof gaf het koor in 2023 weer nieuwe energie! Natuurlijk bleek ook de open repetitieavond een succes te zijn geweest, dus zeker voor herhaling vatbaar. Alle commissies mochten hun zegje doen, dus de koorcommissie, muziekcommissie, kledingcommissie, financiële commissie en kascontrolecommissie maakten hier dankbaar gebruik van......

Lees verder
17Dec2023

La Jeunesse zingt bij de Kerstboom vol sterren!

Bij het Patronaat, bij van Gorp Uitvaartzorg, in Kaatsheuvel staat een grote Kerstboom, die iedereen kan vullen met doorzichtige kerstballen, zodat een prachtige kerstboom vol sterren wordt.  Een heel mooi initiatief!

Afgelopen zaterdag 16-12-2023 heeft La Jeunesse bij de Kerstboom vol Sterren mooie Kerstliederen ten gehore gebracht. Als verrassing had Van Gorp Uitvaartzorg een prachtige Cheque voor La Jeunesse om haar te steunen! Dank je wel!.....

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions