19Oct2023

La Jeunesse en 20 Something In Concert!

La Jeunesse en 20Something hebben zolang beiden bestaan een goede connectie en mooie geschiedenis. Een aantal leden van 20 Something zijn kinderen van de leden van La Jeunesse.

Om de band tussen beide koren nog eens te bevestigen geven ze samen een herfstconcert genaamd GENERATIONS CONNECT.

Beiden koren zullen op deze muzikale avond niet alleen hun eigen nummers ten gehore brengen, maar ook gezamenlijk enkele nummers uitvoeren.

Kom gezellig luisteren en na het concert bijpraten met beide koren!

Het concert ‘’Generations Connect’’ is op vrijdagavond 17 november 2023 om 20.00 uur in de Gildenbond, Monseigneur Völkerstraat 3, in Kaatsheuvel.

Informatie en toegangskaarten a EUR 7,50 zijn verkrijgbaar bij de koorleden en via email bij angelique_cato@hotmail.com en 20somethinginfo@gmail.com.

Het belooft mooie muzikale avond te worden, tot dan!

 

Laatste Blog Posts

26Jan2024

La Jeunesse zet tijdens hun A.L.V. enkele leden in de bloemetjes!

Tijdens de Algemene Jaarvergadering van La Jeunesse in de Gildenbond werd er weer gezamenlijk terug geblikt op het vorige jaar en vooruit gekeken naar wat 2024 zal gaan brengen.

De mooie succesvolle uitvoering in november samen met 20Something werd nog eens aangehaald en ook het warme samenzijn onder de Kerstboom bij Van Gorp Uitvaartzorg werd als zeer aangenaam besproken. Het werken met een andere dirigente en de toetseniste die weer terug was van haar zwangerschapsverlof gaf het koor in 2023 weer nieuwe energie! Natuurlijk bleek ook de open repetitieavond een succes te zijn geweest, dus zeker voor herhaling vatbaar. Alle commissies mochten hun zegje doen, dus de koorcommissie, muziekcommissie, kledingcommissie, financiële commissie en kascontrolecommissie maakten hier dankbaar gebruik van......

Lees verder
17Dec2023

La Jeunesse zingt bij de Kerstboom vol sterren!

Bij het Patronaat, bij van Gorp Uitvaartzorg, in Kaatsheuvel staat een grote Kerstboom, die iedereen kan vullen met doorzichtige kerstballen, zodat een prachtige kerstboom vol sterren wordt.  Een heel mooi initiatief!

Afgelopen zaterdag 16-12-2023 heeft La Jeunesse bij de Kerstboom vol Sterren mooie Kerstliederen ten gehore gebracht. Als verrassing had Van Gorp Uitvaartzorg een prachtige Cheque voor La Jeunesse om haar te steunen! Dank je wel!.....

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions