22Dec2022

Nieuwe pianiste voor La Jeunesse

Deze week gaat La Jeunesse haar pianiste aan U presenteren

Hallo, mag ik mij voorstellen….ik ben Meri , pianiste van Koor La Jeunesse

                         

Mijn naam is Meri Somkhieva Hovsepyan. Ik ben 30 jaar en woon in Tilburg. Ik ben Spaans maar ik ben geboren in Armenië. Ik ben een paar maanden geleden naar Nederland verhuisd en tot nu toe bevalt het me hier. Behalve dat ik pianiste ben, geniet ik graag van mijn tijd door boeken te lezen, films te kijken en nieuwe bakrecepten uit te proberen voor mijn vrienden.

Als beroep ben ik een correpetitor, dus alles wat met zangers te maken heeft is al een drijfveer voor mij. Ik hoorde dat het koor op zoek was naar een pianist die hen een handje kon helpen terwijl hun eigen pianiste met zwangerschapsverlof is en ik solliciteerde.

Het koor zit vol lieve mensen, aardig en vrolijk en met de dirigente, Maaike klikt het heel erg goed.

Ik werk als begeleider, op de Fontys Hogeschool voor de kunsten, sector muziek. Ook coach ik klassieke zangers bij het doorwerken van hun repertoire, speel ik recitals of doe opnames met hen.

Ik heb mijn Bachelor of Music gestudeerd in Barcelona, ​​Spanje. Ik besloot correpetitor [pianist] te worden nadat ik met vocale kamermuziek had gewerkt, dus specialiseerde ik me door een master in muziek te doen aan het Conservatorio di Musica "Giuseppe Verdi" in Milaan, Italië en een tweede aan de Royal Danish Academy of Music in Kopenhagen, Denemarken. Nadat ik klaar was, in juni dit jaar, ben ik naar Nederland verhuisd.

Ik krijg positieve energie van 's ochtends een koffie en een uurtje voor mezelf voordat ik aan de dag begin. Ik hou er niet van om gehaast te zijn, dus wakker worden en naar mijn werk rennen is nooit mijn ding.

Ik zou graag meer mensen, vrienden en collega's ontmoeten om muziek mee te delen. Ik hoop ook wat Nederlands te gaan brabbelen, ik leer graag de taal van het land waar ik woon.

Mijn levensmotto is: “Het leven heeft een manier om alles op zijn plaats te zetten”. Soms maken we ons te veel zorgen en leven we te weinig.

Ik ben dankbaar dat ik deel uit te maken van La Jeunesse. Ik hou van de omgeving en heb het erg naar mijn zin. Ik hoop dat ze hetzelfde voor mij voelen.

Graag zie ik U een keer bij een van onze uitvoeringen!

 

Laatste Blog Posts

27Apr2023

Gerrie met Lintje nog eens in het zonnetje gezet!

Afgelopen woensdagavond 26 april 2023 is de jaarlijkse bijeenkomst bij de burgemeester voor alle gedecoreerden.

Zo ook onze Gerrie die na het uitreiken van haar lintje in december, nu nog eens ten overstaan van alle aanwezigen gedecoreerden in het zonnetje werd gezet door onze burgemeester......

Lees verder
08Jan2023

La Jeunesse zet vele leden in de gesponsorde bloemetjes van “Ambianze Bloem en Sfeer”

Op de Allereerste plaats wenst het koor U een gelukkig, gezond en muzikaal jaar toe!

La Jeunesse zet vele leden in de gesonsorde bloemetjes van "Ambianze Bloem en Sfeer"......

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions