22Dec2022

Nieuwe pianiste voor La Jeunesse

Deze week gaat La Jeunesse haar pianiste aan U presenteren

Hallo, mag ik mij voorstellen….ik ben Meri , pianiste van Koor La Jeunesse

                         

Mijn naam is Meri Somkhieva Hovsepyan. Ik ben 30 jaar en woon in Tilburg. Ik ben Spaans maar ik ben geboren in Armenië. Ik ben een paar maanden geleden naar Nederland verhuisd en tot nu toe bevalt het me hier. Behalve dat ik pianiste ben, geniet ik graag van mijn tijd door boeken te lezen, films te kijken en nieuwe bakrecepten uit te proberen voor mijn vrienden.

Als beroep ben ik een correpetitor, dus alles wat met zangers te maken heeft is al een drijfveer voor mij. Ik hoorde dat het koor op zoek was naar een pianist die hen een handje kon helpen terwijl hun eigen pianiste met zwangerschapsverlof is en ik solliciteerde.

Het koor zit vol lieve mensen, aardig en vrolijk en met de dirigente, Maaike klikt het heel erg goed.

Ik werk als begeleider, op de Fontys Hogeschool voor de kunsten, sector muziek. Ook coach ik klassieke zangers bij het doorwerken van hun repertoire, speel ik recitals of doe opnames met hen.

Ik heb mijn Bachelor of Music gestudeerd in Barcelona, ​​Spanje. Ik besloot correpetitor [pianist] te worden nadat ik met vocale kamermuziek had gewerkt, dus specialiseerde ik me door een master in muziek te doen aan het Conservatorio di Musica "Giuseppe Verdi" in Milaan, Italië en een tweede aan de Royal Danish Academy of Music in Kopenhagen, Denemarken. Nadat ik klaar was, in juni dit jaar, ben ik naar Nederland verhuisd.

Ik krijg positieve energie van 's ochtends een koffie en een uurtje voor mezelf voordat ik aan de dag begin. Ik hou er niet van om gehaast te zijn, dus wakker worden en naar mijn werk rennen is nooit mijn ding.

Ik zou graag meer mensen, vrienden en collega's ontmoeten om muziek mee te delen. Ik hoop ook wat Nederlands te gaan brabbelen, ik leer graag de taal van het land waar ik woon.

Mijn levensmotto is: “Het leven heeft een manier om alles op zijn plaats te zetten”. Soms maken we ons te veel zorgen en leven we te weinig.

Ik ben dankbaar dat ik deel uit te maken van La Jeunesse. Ik hou van de omgeving en heb het erg naar mijn zin. Ik hoop dat ze hetzelfde voor mij voelen.

Graag zie ik U een keer bij een van onze uitvoeringen!

 

Laatste Blog Posts

26Jan2024

La Jeunesse zet tijdens hun A.L.V. enkele leden in de bloemetjes!

Tijdens de Algemene Jaarvergadering van La Jeunesse in de Gildenbond werd er weer gezamenlijk terug geblikt op het vorige jaar en vooruit gekeken naar wat 2024 zal gaan brengen.

De mooie succesvolle uitvoering in november samen met 20Something werd nog eens aangehaald en ook het warme samenzijn onder de Kerstboom bij Van Gorp Uitvaartzorg werd als zeer aangenaam besproken. Het werken met een andere dirigente en de toetseniste die weer terug was van haar zwangerschapsverlof gaf het koor in 2023 weer nieuwe energie! Natuurlijk bleek ook de open repetitieavond een succes te zijn geweest, dus zeker voor herhaling vatbaar. Alle commissies mochten hun zegje doen, dus de koorcommissie, muziekcommissie, kledingcommissie, financiële commissie en kascontrolecommissie maakten hier dankbaar gebruik van......

Lees verder
17Dec2023

La Jeunesse zingt bij de Kerstboom vol sterren!

Bij het Patronaat, bij van Gorp Uitvaartzorg, in Kaatsheuvel staat een grote Kerstboom, die iedereen kan vullen met doorzichtige kerstballen, zodat een prachtige kerstboom vol sterren wordt.  Een heel mooi initiatief!

Afgelopen zaterdag 16-12-2023 heeft La Jeunesse bij de Kerstboom vol Sterren mooie Kerstliederen ten gehore gebracht. Als verrassing had Van Gorp Uitvaartzorg een prachtige Cheque voor La Jeunesse om haar te steunen! Dank je wel!.....

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions