16Dec2022

La Jeunesse te horen en te zien in december 2022

Lekker zingen op de Kerstklokkenloop in Loon op Zand  en op 17 december in de Sint Jan in Kaatsheuvel  op 24 december

Kerstklokkenloop zaterdag 17 december in Loon op Zand

De bedoeling van de Loonse Kerstklokkenloop is inmiddels bekend: samen met elkaar genieten van de bijzondere kerstsfeer die op zo’n avond in ons dorp heerst. Een sfeer die gecreëerd wordt door vele koren, muziekgezelschappen, optredens in verschillende vormen en op allerlei manieren. Het voorlopig overzicht van wat er die avond allemaal te zien, te horen én te beleven valt in de oude kern van Loon op Zand, is werkelijk indrukwekkend. Niet alleen zullen er deelnemers te zien en te horen zijn die vanaf de allereerste editie hebben meegedaan. Ook groepen, koren en andere initiatieven die voor de eerste keer acte de présente geven, zullen op hun eigen manier invulling geven aan de warme sfeer van deze avond. 

Ook La Jeunesse is hier weer te horen en te zien. Waar we staan, is iedere keer weer een verrassing, loop de route die op de site aangegeven staat en U zult ons vast ontmoeten in deze prachtige ambianze. Trek uw warme jas, sjaal en handschoenen aan en kom samen met ons alvast in de kerstsfeer! Mochten we U niet spreken, wensen wij U in ieder geval alvast fijne kerstdagen toe en een goed, gezond en gelukkig 2023!

 

Ook zingen wij op zaterdag 24 december op Kerstavond  de Nachtmis  om 21:00 uur in de Sint Jan te Kaatsheuvel. Deze is te vinden in de Hoofdstraat. De mis wordt opgedragen door celebrant Martin van Zutphen, Diaken.

U bent van harte welkom om samen met ons de geboorte van Jezus Christus te vieren.

Laatste Blog Posts

19Nov2023

Top herfstconcert door La Jeunesse en 20Something!

Afgelopen vrijdagavond 17 november 2023 was het zover. Na een lange tijd, door epidemie periode en dirigentenwissel bij La Jeunesse, werd het optreden van La Jeunesse samen met 20Something een feit. Ze hebben een prachtig mooi concert gegeven in een uitverkochte zaal in de Gildenbond in Kaatsheuvel. Veel gerepeteerd en lang naar uitgekeken en het was voor beide koren heerlijk om (samen) te zingen.

Het concert werd gepresenteerd door moeders en dochters uit beide koren. Hiermee werd de titel van het concert ‘GENERATIONS CONNECT’ en de band tussen La Jeunesse en 20Something nog eens heel zichtbaar......

Lees verder
19Oct2023

La Jeunesse en 20 Something In Concert!

La Jeunesse en 20Something hebben zolang beiden bestaan een goede connectie en mooie geschiedenis. Een aantal leden van 20 Something zijn kinderen van de leden van La Jeunesse.

Om de band tussen beide koren nog eens te bevestigen geven ze samen een herfstconcert genaamd GENERATIONS CONNECT......

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions