25Nov2021

LA JEUNESSE laat U weten….

LA JEUNESSE lat u weten....

Dat hun jaarlijkse ROMMELMERT verzet gaat worden naar het najaar en dat ze ontzettend blij zijn met de opbrengst van de Rabo Club Support.

La Jeunesse heeft voor het 2de jaar op een rij besloten haar jaarlijkse rommelmert eind januari te cancelen.

Zij kunnen de nodige maatregelen niet treffen om voor de klanten en hun hulptroepen een veilige markt te verzorgen. Het is bekend dat er ontzettend veel kleine sponsoren altijd bereid zijn om een gift te doen voor het Rad van Avontuur wat daar jaarlijks draait. Daar zijn zij hen dan ook zeer dankbaar voor, maar het Rad staat komende 30 januari 2022 toch echt even stil. Omdat er ook geen vaste opslagruimte is, kunt U uw overbodige spullen helaas ook niet afgeven de komende maanden.

De rommelmert wordt verschoven naar het weekend van 15 en 16 oktober 2022 en dan hopen ze de zaal van De Gildenbond weer vol met vrijwilligers, spulletjes en publiek te krijgen om een zorgeloze rommelmert te beleven.

Helaas zult U La Jeunesse ook tijdens de kerstoptredens moeten missen, wegens de vele afgelaste activiteiten.De repetities voor deze sfeervolle periode waren volop aan de gang, maar de kerstmappen kunnen weer opgeborgen worden.

Maar…… er is ook positief nieuws…… De opbrengst van de Rabo Club Support is dit jaar weer geweldig ontvangen met het mooie bedrag van € 605,10 waarvoor dank aan iedereen die gestemd heeft op La Jeunesse. Zij zullen dit geld besteden aan hun 50 jarig jubileum [wat inmiddels ook al 2 keer is uitgesteld]. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet. La Jeunesse wenst U, het allerbeste toe met uzelf, uw naasten en uw onderneming. Hou vol, maar vooral; blijf gezond en probeer er een sfeervolle, mooie decembermaand van te maken.

“We kijken graag met U uit naar wat nieuw mag worden!”

 

 

Laatste Blog Posts

12Aug2022

In memoriam Henk Snaphaan

In memoriam

Henk Snaphaan.....

Lees verder
23Jul2022

Sfeervol optreden La Jeunesse bij Anton Pieck Festijn!

Een sfeervol optreden van koor La Jeunesse bij het Anton Pieck Festijn!

Tijdens het Anton Pieck Festijn in Kaatsheuvel, op een prachtige lokatie op het kerkplein tussen de Anton Pieckhuisjes mocht La Jeunesse samen met Vitamine C het muzikale gedeelte opluisteren......

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions