15May2020

Een felicitatie van onze Burgemeester

    Hanne van Aart

Beste leden van La Jeunesse,

Van harte gefeliciteerd met het 50-jarig bestaan van jullie sprankelende koor! En wat had dit jaar een mooi feestjaar moeten worden maar helaas gooit het coronavirus roet in het eten. Dat is natuurlijk ongelofelijk vervelend, want ook al staat vanzelfsprekend voor iedereen de gezondheid van gezin, familie en vrienden bovenaan het prioriteitenlijstje, desalniettemin wil je graag juist in de nabijheid van gezin, familie en vrienden de mooie momenten in het leven met elkaar vieren. Het 50-jarig bestaan van La Jeunesse is zo’n bijzonder moment. Als koor zingen jullie een gevarieerd repertoire. Blues, popmuziek en close harmony, altijd aangepast aan het evenement waar jullie uitgenodigd worden om te zingen. In vrolijke kleding en gezellige kleuren of juist in een hele chique outfit, jullie energie spat altijd van het podium.

Ik hoop dan ook van harte dat wellicht op een later moment in het jaar er toch gelegenheid is om elkaar fysiek te kunnen feliciteren met dit jubileum en dat onze Loonse gemeenschap weer mag genieten van jullie optredens. Tot die tijd moeten we het doen met de digitale felicitaties, vanzelfsprekend niet minder gemeend. Nogmaals van harte proficiat met deze mijlpaal, geniet ondanks alle beperkingen toch van het bijzondere jaar en van elkaar en laten we afspreken dat we elkaar in betere tijden, in goede gezondheid hopelijk, gaan ontmoeten.

 

Met vriendelijke groet,

Hanne van Aart  

Burgemeester

 

 

Laatste Blog Posts

15May2020

Harmonie Kaatsheuvel feliciteert La Jeunesse!

.....

Lees verder
15May2020

Een mijlpaal voor La Jeunesse: 50 jaar!

Kaatsheuvel: Het jaar 2020 zou voor koor La Jeunesse, een bijzonder jaar worden en dat werd het, maar wel anders.

Afgelopen vrijdag, op 15 mei, bestond het koor 50 jaar. Een  mijlpaal die we zeker niet ongemerkt voorbij hebben laten gaan. Al op de vroege ochtend kwam het eerste appje in beeld op de telefoon. Een hele leuke collage, waar ieder lid op stond,  met zijn eigen beleving van 50 jaar La J. Toen ontplofte de telefoon zowat met lieve berichtjes.  Hierbij zaten felicitaties van eigen leden natuurlijk maar ook van collega muziekverenigingen, vrienden van La J en fans. Leuk dat er nog zoveel mensen aan ons hebben gedacht. Ook kwamen er muziekopnames, en  foto’s voorbij.  Ook op Facebook stroomden de felicitaties binnen. Erg gezellig om de feestelijke dag mee door te komen. Sommigen leden moesten gewoon werken, anderen waren naar de kerk in Elshout gegaan om een kaarsje op te steken en weer anderen zijn naar Landgoed De Hoeven gegaan waar postuum Albert Smits, lid vanaf het eerste uur, begraven is. Ieder lid beleefde deze dag dus op zijn eigen manier......

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions